Syrah 2020 - NP Vin

Domaine De L'Arjolle

Domaine De L'Arjolle

Syrah 2020

85,00 kr.

Ikke på lager

3-5 hverdages leveringstid

Denne Syrah har en dyb mørk kirsebærrød farve og indledes med en smag af peber, tobak (latikia) og læder. Efter lidt mere iltning af vinen dukker en behagelig brombær smag op, og tanninerne kan betagnes som fløjlsagtige. Afslutningen er moden og sveskerne kan fornemmes i glasset. Det er en maskulin vin, som er særdeles oplagt til oksekød og vildt.

Det er en god ide at dekantere vinen. Smagen er hen ad Hermitage. Dyrket på 25 år gamle vinstokke.

Vingården: Domaine De L'Arjolle

Domaine De L’Arjolle er et forholdsvis nyt vinhus i Languedoc, som blev grundlagt i 1974 af Louis-Marie Teisserenc. Visionen som i den grad stadig lever i det sydfranske var, at producere fremragende vine, hvor mangfoldigheden og kvaliteten var essentielle.

I 1978 fik man ”Côtes Du Thongue” appellationen, hvor de første vine så dagens lys. I 1988 begyndte man, at modne vinene på egetræsfade, hvilket gav mere dybde og fylde i vinene. Denne metode bruges i høj grad den dag i dag, hvilket tydeligt kan smages når man nyder et glas vin fra denne producent.

Domaine De L’Arjolles evner til at lave kvalitetsvin er flere gange blevet bevist. Man har flere gange vundet guldmedalje i den prestigefyldte konkurrence ”Concours Général Agricole” i Paris.

Info:

Druer: Syrah

Område: Languedoc, Frankrig

Smags noter: Kraftig og fyldig med en høj syreprofil

Serverings temperatur: 17-18 grader°

Produktionsmetode: Lagret i ståltanke

Lagringspotentiale: 10 år

Alkohol: 13%

Går godt til:

Scroll to Top

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.