Riesling Grand Cru Furstentum 2021 - NP Vin

Domaine Maurice Schoech

Domaine Maurice Schoech

Riesling Grand Cru Furstentum 2021

250,00 kr.

3-5 hverdages leveringstid

Denne noble Riesling kommer fra et kalkholdigt terroir på Grand Cru marken Furstentum og har en indledende markant syreprofil, som afløses af en stor kompleksitet, hvor en vedholdende citrus note dominerer.

Årgang 2017, blev i 2019 kåret til at være den 58. bedste vin af alle vine i Alsace af James Suckling og fik 94 points. Årgang 2018 er allerede næsten udsolgt hos vinbonden til trods for den netop er kommet på markedet. Den er oplagt til bla. fed fisk, lam og orientalske retter.

Vingården: Domaine Maurice Schoech

I hjertet af Ammerschwihr i Alsace ligger denne topproducent, som gennem 4 generationer har dyrket vin i de omkringliggende marker. Samtidig har man nogle parceller på de kendte Grand Cru marker, Kaefferkopf, Mambourg og Rangen, som ligger andre steder i Alsace.

Vinproduktionen drives i dag af brødrene Jean-Léon og Sébastian Schoech, og er biodynamisk, hvilket vingården blev certificeret som i 2014.

Flere af deres vine serveres på Michelin restauranter rundt omkring i Frankrig, hvilket bevidner den høje kvalitet brødrene leverer år efter år.

Det mest kendetegnene ved deres vine er, at de både er lette og aromatiske på samme tid, og er fortrinlige vine til gastronomi.

Info:

Druer: Riesling

Område: Alsace, Frankrig

Smags noter: Frugtig og fyldig med en frisk syre

Serverings temperatur: 12-14 grader°

Produktionsmetode: Økologisk vin. Druerne er håndplukket

Lagringspotentiale: 10 år

Alkohol: 13%

Går godt til:

Scroll to Top

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.