Riesling 2019 - NP Vin

Jean Rémy Waller

Jean Rémy Waller

Riesling 2019

85,00 DKK

3-5 hverdages leveringstid

Den store Alsacedrue som spænder lige fra det ultratørre og til det sødmefyldte ”Vendange tardive” (sent høstede druer). Rieslingen fra Waller er elegant og rank. Det er en naturlig ledsager til fisk og skaldyr, samt naturligvis ”Choucroute” – nationalretten fra Alsace.

Vingården: Jean Rémy Waller

Jean Rémy Wallers vinhistorie går helt tilbage til år 1850, hvor vinproduktionen startede for familien bosiddende i Wettolsheim nær Colmar. I 1960 besluttede Jean Rémy og Clémence Waller at udvide vinmarkerne, hvilket forøgede salget af flasker betydeligt.

I år 2000 overtog deres børn Pascale og Phillipe de 5 hektar vinmarker, som ligger på 3 af de bedste skråninger i Alsace – Grand Cru Hengst, Grand Cru Pfersigberg og Grand Cru Steingrubler. Med en kombination af tradition og nytænkning har de siden overtagelsen af driften lavet fremragende kvalitetsvin!

Deres vine er meget afbalancerede, hvor syre, sødme og fylde passer perfekt sammen. Deres mousserende vine (Crémants) laves efter Champagne metoden, hvilket bevidner den store kærlighed til vindyrkning!

Info:

Druer: Riesling

Område: Alsace, Frankrig

Smags noter: Halvtør og frisk

Serverings temperatur: 12-14 grader°

Produktionsmetode: Lagret på ståltanke

Lagringspotentiale: 6-8 år

Alkohol: 12,5%

Går godt til:

Scroll til toppen

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.