Jean Rémy Waller
Jean Rémy Waller
Pinot Gris 2020
110,00 kr.
Ikke på lager
3-5 hverdages leveringstid
Blød og rund med en røgagtig nuance med smag af abrikos og honning. Den er en god ledsager til milde fuglearter som kylling og fasan, men går også i fin spænd til charcuteri. Den er ikke til den søde side som en karakteristisk Pinot Gris, hvorfor den også vil gå fint sammen med faste oste.
Vingården: Jean Rémy Waller
Jean Rémy Wallers vinhistorie går helt tilbage til år 1850, hvor vinproduktionen startede for familien bosiddende i Wettolsheim nær Colmar. I 1960 besluttede Jean Rémy og Clémence Waller at udvide vinmarkerne, hvilket forøgede salget af flasker betydeligt.
I år 2000 overtog deres børn Pascale og Phillipe de 5 hektar vinmarker, som ligger på 3 af de bedste skråninger i Alsace – Grand Cru Hengst, Grand Cru Pfersigberg og Grand Cru Steingrubler. Med en kombination af tradition og nytænkning har de siden overtagelsen af driften lavet fremragende kvalitetsvin!
Deres vine er meget afbalancerede, hvor syre, sødme og fylde passer perfekt sammen. Deres mousserende vine (Crémants) laves efter Champagne metoden, hvilket bevidner den store kærlighed til vindyrkning!
I år 2000 overtog deres børn Pascale og Phillipe de 5 hektar vinmarker, som ligger på 3 af de bedste skråninger i Alsace – Grand Cru Hengst, Grand Cru Pfersigberg og Grand Cru Steingrubler. Med en kombination af tradition og nytænkning har de siden overtagelsen af driften lavet fremragende kvalitetsvin!
Deres vine er meget afbalancerede, hvor syre, sødme og fylde passer perfekt sammen. Deres mousserende vine (Crémants) laves efter Champagne metoden, hvilket bevidner den store kærlighed til vindyrkning!
Info:
Druer: Pinot Gris
Område: Alsace, Frankrig
Smags noter: Let, blød og rund
Serverings temperatur: 12-14 grader°
Produktionsmetode: Lagret i ståltanke
Lagringspotentiale: 5-7 år
Alkohol: 13%
Går godt til:
- Feta, Chévre, Friskost
- Brie, Comté, Gruyere, Schweizerost
- Laks, ørred
- Kylling, Foie Gras