Pinot Gris 2020 - NP Vin

Jean Rémy Waller

Jean Rémy Waller

Pinot Gris 2020

110,00 kr.

Ikke på lager

3-5 hverdages leveringstid

Blød og rund med en røgagtig nuance med smag af abrikos og honning. Den er en god ledsager til milde fuglearter som kylling og fasan, men går også i fin spænd til charcuteri. Den er ikke til den søde side som en karakteristisk Pinot Gris, hvorfor den også vil gå fint sammen med faste oste.

Vingården: Jean Rémy Waller

Jean Rémy Wallers vinhistorie går helt tilbage til år 1850, hvor vinproduktionen startede for familien bosiddende i Wettolsheim nær Colmar. I 1960 besluttede Jean Rémy og Clémence Waller at udvide vinmarkerne, hvilket forøgede salget af flasker betydeligt.

I år 2000 overtog deres børn Pascale og Phillipe de 5 hektar vinmarker, som ligger på 3 af de bedste skråninger i Alsace – Grand Cru Hengst, Grand Cru Pfersigberg og Grand Cru Steingrubler. Med en kombination af tradition og nytænkning har de siden overtagelsen af driften lavet fremragende kvalitetsvin!

Deres vine er meget afbalancerede, hvor syre, sødme og fylde passer perfekt sammen. Deres mousserende vine (Crémants) laves efter Champagne metoden, hvilket bevidner den store kærlighed til vindyrkning!

Info:

Druer: Pinot Gris

Område: Alsace, Frankrig

Smags noter: Let, blød og rund

Serverings temperatur: 12-14 grader°

Produktionsmetode: Lagret i ståltanke

Lagringspotentiale: 5-7 år

Alkohol: 13%

Går godt til:

Scroll to Top

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.