Gewurztraminer Grand Cru Hengst 2020 - NP Vin

Jean Rémy Waller

Jean Rémy Waller

Gewurztraminer Grand Cru Hengst 2020

160,00 kr.

3-5 hverdages leveringstid

Jean Rémy Waller har en lille parcel på den berømte Grand Cru mark ”Hengst” i kommunen Wintzenheim, hvor denne elegante Gewurztraminer Grand Cru dyrkes.

Den sydvendte skråning giver druerne de bedste forudsætninger og man vil opleve en kompleks vin, som behager de fleste vinelskere!

Den er tilpas fyldig og har en afbalanceret sødme, som gør den oplagt til de fleste desserter. Den vil også være glimrende som aperitif eller en solrig dag på terrassen.

Vingården: Jean Rémy Waller

Jean Rémy Wallers vinhistorie går helt tilbage til år 1850, hvor vinproduktionen startede for familien bosiddende i Wettolsheim nær Colmar. I 1960 besluttede Jean Rémy og Clémence Waller at udvide vinmarkerne, hvilket forøgede salget af flasker betydeligt.

I år 2000 overtog deres børn Pascale og Phillipe de 5 hektar vinmarker, som ligger på 3 af de bedste skråninger i Alsace – Grand Cru Hengst, Grand Cru Pfersigberg og Grand Cru Steingrubler. Med en kombination af tradition og nytænkning har de siden overtagelsen af driften lavet fremragende kvalitetsvin!

Deres vine er meget afbalancerede, hvor syre, sødme og fylde passer perfekt sammen. Deres mousserende vine (Crémants) laves efter Champagne metoden, hvilket bevidner den store kærlighed til vindyrkning!

Info:

Druer: Gewurztraminer

Område: Alsace, Frankrig

Smags noter: Sød og frisk med en lav syreprofil

Serverings temperatur: 12-14 grader°

Produktionsmetode: Håndplukkede druer. Lagring i ståltanke

Lagringspotentiale: 8-10 år

Alkohol: 13,5%

Går godt til:

Scroll to Top

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.