Fumé Blanc 2021 - NP Vin

Domaine De L'Arjolle

Domaine De L'Arjolle

Fumé Blanc 2021

95,00 kr.

3-5 hverdages leveringstid

Denne vin er en yderst spændende Sauvignon Blanc fra vores sydfranske vinhus Domaine De L’Arjolle. Fumé Blanc minder meget om den lækre Pouilly-Fumé fra Loire dalen.

I glasset oplever man en duft af tropiske frugter og smagen er elegant, med noter af hyldeblomst, som afsluttes af en let fylde fra fadlagringen på amerikanske og franske egetræsfade.

Den skal drikkes mellem 6-8 grader og passer glimrende til fisk, kylling og salater.

Vingården: Domaine De L'Arjolle

Domaine De L’Arjolle er et forholdsvis nyt vinhus i Languedoc, som blev grundlagt i 1974 af Louis-Marie Teisserenc. Visionen som i den grad stadig lever i det sydfranske var, at producere fremragende vine, hvor mangfoldigheden og kvaliteten var essentielle.

I 1978 fik man ”Côtes Du Thongue” appellationen, hvor de første vine så dagens lys. I 1988 begyndte man, at modne vinene på egetræsfade, hvilket gav mere dybde og fylde i vinene. Denne metode bruges i høj grad den dag i dag, hvilket tydeligt kan smages når man nyder et glas vin fra denne producent.

Domaine De L’Arjolles evner til at lave kvalitetsvin er flere gange blevet bevist. Man har flere gange vundet guldmedalje i den prestigefyldte konkurrence ”Concours Général Agricole” i Paris.

Info:

Druer: Sauvignon Blanc

Område: Languedoc, Frankrig

Smags noter: Frisk med en elegant note af hyldeblomst

Serverings temperatur: 6-8 grader°

Produktionsmetode: Ståltanke

Lagringspotentiale: 3-5 år

Alkohol: 13%

Går godt til:

Scroll to Top

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.