Crémant Rosé - NP Vin

Jean Rémy Waller

Jean Rémy Waller

Crémant Rosé

135,00 kr.

3-5 hverdages leveringstid

Crémant Rosé er en laksefarvet mousserende vin. Farven er opnået ved en kort maceration. I munden, er der fine bobler, der øger sprødheden og frugten fra druerne. Der er aromaer af røde frugter (jordbær). Den er perfekt som aperitif, men også til et måltid.

Vingården: Jean Rémy Waller

Jean Rémy Wallers vinhistorie går helt tilbage til år 1850, hvor vinproduktionen startede for familien bosiddende i Wettolsheim nær Colmar. I 1960 besluttede Jean Rémy og Clémence Waller at udvide vinmarkerne, hvilket forøgede salget af flasker betydeligt.

I år 2000 overtog deres børn Pascale og Phillipe de 5 hektar vinmarker, som ligger på 3 af de bedste skråninger i Alsace – Grand Cru Hengst, Grand Cru Pfersigberg og Grand Cru Steingrubler. Med en kombination af tradition og nytænkning har de siden overtagelsen af driften lavet fremragende kvalitetsvin!

Deres vine er meget afbalancerede, hvor syre, sødme og fylde passer perfekt sammen. Deres mousserende vine (Crémants) laves efter Champagne metoden, hvilket bevidner den store kærlighed til vindyrkning!

Info:

Druer: Pinot Noir

Område: Alsace, Frankrig

Smags noter: Frisk og frugtig med en maskulin syre

Serverings temperatur: 8-10 grader°

Produktionsmetode: Champagne metoden

Lagringspotentiale: 2-3 år

Alkohol: 12%

Går godt til:

Scroll to Top

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.