Crémant D'Alsace - NP Vin

Jean Rémy Waller

Jean Rémy Waller

Crémant D’Alsace

130,00 kr.

3-5 hverdages leveringstid

Vinen er levende og delikat, som er udviklet efter den traditionelle champagnemetode. Druerne er Pinot Blanc og Riesling. Som aperitif er den et glimrende valg, men også ledsager til måltidet. Denne Crémant vil være det oplagte valg til Nytår og 90% vil foretrække denne fremfor en dyr champagne.

Vingården: Jean Rémy Waller

Jean Rémy Wallers vinhistorie går helt tilbage til år 1850, hvor vinproduktionen startede for familien bosiddende i Wettolsheim nær Colmar. I 1960 besluttede Jean Rémy og Clémence Waller at udvide vinmarkerne, hvilket forøgede salget af flasker betydeligt.

I år 2000 overtog deres børn Pascale og Phillipe de 5 hektar vinmarker, som ligger på 3 af de bedste skråninger i Alsace – Grand Cru Hengst, Grand Cru Pfersigberg og Grand Cru Steingrubler. Med en kombination af tradition og nytænkning har de siden overtagelsen af driften lavet fremragende kvalitetsvin!

Deres vine er meget afbalancerede, hvor syre, sødme og fylde passer perfekt sammen. Deres mousserende vine (Crémants) laves efter Champagne metoden, hvilket bevidner den store kærlighed til vindyrkning!

Info:

Druer: Riesling og Pinot Blanc

Område: Alsace, Frankrig

Smags noter: Frisk og frugtig med bløde bobler

Serverings temperatur: 8-10 grader°

Produktionsmetode: Champagne metoden

Lagringspotentiale: 2 år

Alkohol: 12%

Går godt til:

Scroll to Top

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.