Riesling 2018 - NP Vin

Domaine Maurice Schoech

Domaine Maurice Schoech

Riesling 2018

110,00 kr.

Ikke på lager

3-5 hverdages leveringstid

Maurice Schoech viser atter den store evne til at lave fremragende vin med denne Riesling. Smagen er klassisk Riesling – dog har den en dybde og fylde, som gør at den er en ren nydelse af smage. Den passer glimrende til diverse fiskeretter og skaldyr, og man vil ofte opleve, et dejligt samspil mellem mad og vin med denne Riesling. En meget stor vin, som skal opleves!

Vingården: Domaine Maurice Schoech

I hjertet af Ammerschwihr i Alsace ligger denne topproducent, som gennem 4 generationer har dyrket vin i de omkringliggende marker. Samtidig har man nogle parceller på de kendte Grand Cru marker, Kaefferkopf, Mambourg og Rangen, som ligger andre steder i Alsace.

Vinproduktionen drives i dag af brødrene Jean-Léon og Sébastian Schoech, og er biodynamisk, hvilket vingården blev certificeret som i 2014.

Flere af deres vine serveres på Michelin restauranter rundt omkring i Frankrig, hvilket bevidner den høje kvalitet brødrene leverer år efter år.

Det mest kendetegnene ved deres vine er, at de både er lette og aromatiske på samme tid, og er fortrinlige vine til gastronomi.

Info:

Druer: Riesling

Område: Alsace, Frankrig

Smags noter: Mild og elegant vin med en frisk syre

Serverings temperatur: 12-14 grader°

Produktionsmetode: Lagret på ståltanke

Lagringspotentiale: 5 år

Alkohol: 12,5%

Går godt til:

Scroll to Top

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.