Pinot Noir "Elevé en Piéces de Chêne" 2017 - NP Vin

Domaine Maurice Schoech

Domaine Maurice Schoech

Pinot Noir “Elevé en Piéces de Chêne” 2017

130,00 kr.

3-5 hverdages leveringstid

Druerne til denne elegante og spændende Pinot Noir kommer fra Maurice Schoech’s ældste vinmarker, hvor undergrunden er granit. Efter 10 dages maceration lægges vinen på franske egetræsfade i 12 måneder.

Med noter af røde frugter, et strejf af vanilje samt en behagelig og intens smag passer den glimrende til rødt kød og vildt.

Et yderst sjældent fund fra det hvidvins prægede Alsace, og med en smag og kvalitet, som kan måle sig med solide Bourgogne vine!

Vingården: Domaine Maurice Schoech

I hjertet af Ammerschwihr i Alsace ligger denne topproducent, som gennem 4 generationer har dyrket vin i de omkringliggende marker. Samtidig har man nogle parceller på de kendte Grand Cru marker, Kaefferkopf, Mambourg og Rangen, som ligger andre steder i Alsace.

Vinproduktionen drives i dag af brødrene Jean-Léon og Sébastian Schoech, og er biodynamisk, hvilket vingården blev certificeret som i 2014.

Flere af deres vine serveres på Michelin restauranter rundt omkring i Frankrig, hvilket bevidner den høje kvalitet brødrene leverer år efter år.

Det mest kendetegnene ved deres vine er, at de både er lette og aromatiske på samme tid, og er fortrinlige vine til gastronomi.

Info:

Druer: Pinot Noir

Område: Alsace, Frankrig

Smags noter: Fløjlsblød frugt med en elegant syre

Serverings temperatur: 13-15 grader°

Produktionsmetode: Økologisk vin. Lagret 12 mdr. på egetræsfade

Lagringspotentiale: 6-7 år

Alkohol: 13,5%

Går godt til:

Scroll to Top

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.