Pinot Blanc 2018 - NP Vin

Jean Rémy Waller

Jean Rémy Waller

Pinot Blanc 2018

70,00 DKK

3-5 hverdages leveringstid

En diskret og frugtig vin med aromaer af fersken og æble, som passer til både aperitif og til mad. Perfekt ikke bare som hyggevin og aperitif, men også til mange forretter – især dem, der er enkelt tilberedte og uden for mange krydderier. Buffet, hvidt kød, fisk og skaldyr. Vinen vil også være en topscorer til sommer på terrassen.

Vingården: Jean Rémy Waller

Jean Rémy Wallers vinhistorie går helt tilbage til år 1850, hvor vinproduktionen startede for familien bosiddende i Wettolsheim nær Colmar. I 1960 besluttede Jean Rémy og Clémence Waller at udvide vinmarkerne, hvilket forøgede salget af flasker betydeligt.

I år 2000 overtog deres børn Pascale og Phillipe de 5 hektar vinmarker, som ligger på 3 af de bedste skråninger i Alsace – Grand Cru Hengst, Grand Cru Pfersigberg og Grand Cru Steingrubler. Med en kombination af tradition og nytænkning har de siden overtagelsen af driften lavet fremragende kvalitetsvin!

Deres vine er meget afbalancerede, hvor syre, sødme og fylde passer perfekt sammen. Deres mousserende vine (Crémants) laves efter Champagne metoden, hvilket bevidner den store kærlighed til vindyrkning!

Info:

Druer: Pinot Blanc

Område: Alsace, Frankrig

Smags noter: Letdrikkelig, frisk og frugtig med en tilpas syre

Iltning inden nydelse: Nej°

Serverings temperatur: 12-14 grader°

Produktionsmetode: Lagret på ståltanke

Lagringspotentiale: 3-4 år

Alkohol: 12,5%

Går godt til:

Scroll til toppen

Er du over 18?

Køb og handel med alkohol på denne shop, kræver at du er over 18 år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.