Planlagte arrangementer

Vi elsker at fortælle om vores vine, og give vores gæster en brugbar viden til næste gang de skal vælge den rette vin for dem. Samtidig fortæller vi lidt omkring, hvilke elementer vedr. mad og vin som passer godt sammen.

Vi afholder derfor ca. 5-6 vinsmagninger årligt, som man kan melde sig til via kontaktformularen eller på telefon 24 96 53 32. Vinsmagningerne foregår primært på Tobbers madbar i Kolding, som vi har et godt samarbejde med.

Vi prøver hele tiden at forny os, hvorfor vi kører med skiftende temaer og indholdet varierer fra gang til gang.

I kan læse mere omkring de planlagte vinsmagninger herunder.

Næste vinsmagninger

 

Sommer i Alsace d. 16. juli kl. 18:00 på Tobbers madbar

Vi fejrer højsommeren med lækkerier fra den yderst charmerende vinregion Alsace, som gennem mange år har bevist, den kan give os skønne vine og velsmagende mad.

Vi smager denne aften Crémant (bobler), hvidvine og rødvine og serverer Alsaciske specialiteter til.

Kom og oplev den ægte stemning fra Alsace, hvor vi løbende vil komme med spændende og autentiske fortællinger bla. fra de vinbønder vi samarbejder med.

Smagningen vil hvis vejret tillader det foregå i gårdhaven på Tobbers madbar.

Hele arrangementet koster 300 kr. pr. person, og beløbet bedes overført på mobilepay nr. 35950 ved samtidig tilmelding til Nicolas på 24965332 / nicolas@npvin.dk.

Vi ses til en spændende Alsacisk aften!

 

Tilmeld dig den næste vinsmagning

Du vil løbende kunne se, hvilke vinsmagninger vi afholder på vores hjemmeside og facebookside, og der er tale om først-til-mølle princippet.

Tilmeld dig vinsmagning her