Festlige begivenheder

Skal der være fest, så lad er være fest!

Vi leverer gerne vine til særlige anledninger, såsom fødselsdage, bryllupper, konfirmationer mv. Det er uhyre vigtigt vi kender festmenuen, så vi kan sammensætte de rigtige vine til maden.

Vi tager altid de overskydende uåbnede flasker retur og giver pengene tilbage, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør.

Vi rådgiver gerne omkring sammensætningen af mad og vin, og kommer gerne med gode råd og alternative løsninger.

Vi har udvalgt følgende vine som vi mener er oplagte til enhver festlig begivenhed:

 

Crémant D’Alsace, Jean Remy Waller, Alsace

Disse lækre bobler er et sikkert hit til enhver lejlighed! De behagelige bobler samt druernes karakter giver en afbalanceret mousserende vin. Kvaliteten er fuldt ud på højde med Champagne og 9/10 vil foretrække denne fremfor en dyr Champagne. Kan både serveres som velkomstdrink, men vil også passe glimrende til skaldyr og fiskeretter.

Pris 100 kr. pr. flaske

 

Chardonnay, Domaine De L’Arjolle, Languedoc

Denne fadlagrede Chardonnay er den perfekte allround hvidvin, da en går godt til rigtig mange retter, grundet dens klassiske Chardonnay smag, som er liflig og frugtig. Den har en passende fylde, som fuldender smagsoplevelsen. Retter indeholdende bla. fisk, lyst kød og faste oste er oplagt til denne mangfoldige vin. Den har tidligere vundet guldmedalje i Paris, ved den mest prestigefyldte konkurrence i Frankrig.

Pris 65 kr. pr. flaske

 

Merlot Cabernet, Domaine De L’Arjolle, Languedoc

Sydfranske Domaine De L’Arjolle også med denne vin høstet guldmedalje i Paris i 2017, og til prisen er kvaliteten fremragende! Den består af 2 druer, som begge bidrager med vidt forskellige smagselementer, og går derfor rigtig godt til mange forskellige retter. Den er derfor oplagt til enhver fest, hvor man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og stadig holde budgettet på et fornuftigt niveau.

Pris 65 kr. pr. flaske